Танкове в авиосимулатор?


Gaijin Entertainment обявиха преди време, че в играта, представляваща авиосимултор, ще се появят танкове. Танкове в авиосимулатор? А защо не?
Днес разработчиците публикуваха дървото на развитие на танковата техника за първи път.
Немски танкове

Съветски танкове


Играта се появи през 2011 г. и веднага набра над 1 млн. играчи. В същото време Wargaming анонсираха своята World of Warplanes. По това време Gaijin Entertainment мислеха за своята игра заглавието - World of Planes, но го смениха на настоящето.




Няма смисъл да се сравняват двете игри, които макар и с авиационна тематика са различни. World of Warplanes надали може да се нарече авиосимулатор, докато War Thunder е именно авиосимулатор, където кацаш и излиташ със самолета си, воюваш и имаш изглед от кокпита си.
Да, но Gaijin Entertainment решиха да обединят World of Tanks и самолетните битки в една единствена игра, където двата вида боеве ще се водят на една карта. Хитър ход, който има за цел да привлече танкистите от Wargaming. Дали ще се получи да откраднеш милиони играчи? Надали. Колкото и малко да успеят да привлекат при себе си - това вече ще е огромен успех. Защото, като че ли повече играчи обичат танковете, отколкото самолетите.

В War Thunder ще има разлика и от World of Tanks, както самият авиосимулатор се отличава от World of Warplanes. Танкът (както и самолетите) няма да има скала, отчитаща здравето му. Той ще се счита за унищожен, когато модулите му откажат, вследствие на вражеската атака. Така играта е доста по-реалистична от конкурента си.

Битките също обещават да са вълнуващи. Можете да воювате на самолет и да унищожавате танковете на противника си или да защитавате своята танкова дивизия, воювайки във въздуха с противниковите самолети. Можете и да седнете в танка си и да завземате противниковата територия, надявайки се, че приятелите ви във въздуха ще ви защитят.

На старта разработчиците от Gaijin Entertainment обещаха около 60 танка - германски и от СССР, като в бъдеще се очакват да доведат броя им до 80 единици. Естествено ще се появят и американците.
Дали това ще донесе успех за играта? Ще поживеем и ще видим, но задължително ще я пробваме. Отново. Този път като танкисти.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар