Закриват аукционите в Diablo 3 на 18 март


Всички аукциони в Diablo 3 ще бъдат закрити на 18 март, съобщиха Джон Хай - директор по производството на Diablo 3: Reaper of Souls и ръководителят на проекта, Джош Москейр, цитирани от Games@Mail.Ru. Те допълниха, че това касае, както аукциона за реални пари, така и този за игрални пари. Във видеото, снимано по този повод, те обясняват, че възможността играча да си купи, а не да спечели в бой ценна вещ, е повлияло негативно на геймплея.



Закриването на аукционите е свързано и с излизането на ъпдейта Reaper of Souls, което ще се появи на 25 март. То е посветено на борбата със самопровъзгласилия се ангел на смъртта Malthael, който открадна камък с душите на най-могъщите демони. Освен това в играта ще бъдат добавени нов клас, нови региони, а максималното ниво на героя ви ще може да бъде повишено до 70 ниво. The Crusader е клас, подобен на Paladin от Diablo 2. Той носи щит и бе показан да използва боздуган като оръжие. Уменията включват удар с щит, shield flare - ослепяващ врага,  fist of the heavens и falling sword - изсипващ дъжд от щети отгоре.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар