Neverwinter Online: Icewind Dale фракции


На форума на екшън MMORPG Neverwinter Online се появи информация за бъдещите фракции, които ще станат факт с експанжъна Curse of Icewind Dale (Проклятието над Долината на ледения вятър).



Земите на Icewind Dale  били осквернени от загадъчна субстанция, наречена Черен лед. Той съдържа не само опасност, но и огромна сила, което го прави безценен. От всички, които искат да го добиват, се открояват две фракции: the Ten-Towners (Десетте града) и the Arcane Brotherhood (Братството на маговете). Те ще воюват за контрол над този безценен ресурс.
Двете фракции постоянно ще набират в своите редове търсачи на приключения, които да се отправят в опасната, прокълната Долина, където да добият Черен лед. Вие може да изберете към кого да се присъедините, освен това на по-късен етап ще имате възможност да се прехвърлите към противниковата страна. Влиянието на фракциите ще се чувства само в тази зона, а в останалите няма да оказва никакво въздействие.

Веднъж избрали, на чия страна  ще застанете, вие ще можете да получавате задачи от лидера на своята фракция: Боуен Брант (Bowen Brant), лидер на "Гражданите от Десетте)или Анара Лазурния (Anara the Cerulean), главатаря на Братството на Маговете. Задачите ще са различни за всяка фракция и вие ще бъдете отправени в областите Icewind Pass и Dwarven Valley да събирате черен лед. Там ще воювате с опасни чудовища. Бъдете внимателни, защото може да се натъкнете на противници от вражеската фракция, с които ще се сразите.

Тези области са PvP вариант за развитие, които ще се явяват алтернатива на стандартното PvE съдържание. Вие можете да водите безкрайна борба с вашите врагове за контрол над Черния лед, а всяко убийство на противник ще бъде богато възнаградено.



Затова, бъдете винаги нащрек! Във всяка сянка, зад всеки храст, може да се крие враг, който жадува за вашата кръв и за Черния лед.
Гражданите искат да търгуват с този ресурс, за да се обогатят, докато членовете на Братството искат да увеличат своите тайнствени сили с негова помощ, за да станат още по-могъщи.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар