Как да спечеля пари от игри?


Как да изкарам пари от игри? Чудесен въпрос с много отговори. Отговаряли сме много пъти на този въпрос. Лесни пари няма. Да играеш и да спечелиш пари? Възможно е, но не и да забогатееш. MMORPG News е независим проект и няма нужда да прави реклама на различни игри, които предлагат да изкарваш пари, докато играеш. Знаете ли защо?


Първо - искаме да сме честни.

Второ - такава игра няма.


В Diablo III съществуваше подобна възможност - продаваш на аукциона за реални пари различни вещи, които си лутнал от чудовищата. Да, май някои спечелиха някой лев. Разработчиците обаче се усетиха и скоро този аукцион няма да съществува. Закриват го.
Има игри предлагащи такава възможност, но ... пичове разберете - няма такъв цирк. Разработчикът трябва да спечели пари, а не играча. Ти, като играч, имаш тази възможност, но ..., за да спечелиш, трябва да инвестираш реални пари от своя джоб. Дали ще имаш печалба? А дано, ама надали.



Наскоро чух от един приятел, че племенникът му се е забил в League of Legends с цел да стане някой ден професионалист, да отиде в САЩ с работна виза и да печели пари. А той е на 15 г.
Да, ние също публикувахме тази новина. Това е вярно. В САЩ приеха такъв закон. Но професионалистите казват, че тази игра е отборна, а не индивидуална. Парите се печелят от отбора с много труд.


Момчета, осъзнайте се!



Как ще станете професионалист? Знаете ли каква е цената за това? В какво ще се превърнете? Ще имате ли въобще истински живот? Даже да спечелите някакви пари, заслужават ли си? Не е ли по-добре да инвестирате в образованието си с труд, отколкото да се забивате в подобни игри, които не ви обещават нищо. Турнири има. Но колко от вас милиони фенове на League of Legends ще станете професионалисти? Колко от вас ще достигнат мечтаното и недостижимо мнимо богатство?

Как да печелим пари?

Работете върху себе си, усъвършенствайте се в това, което умеете най-добре, учете. Това е пътя. Всичко останало е заблуда.
Играйте игрите и се забавлявайте в свободното си време, но не позволявайте те да ви владеят и да ви превърнат в свои роби.
Знам, че сте млади и ще се разгневите на горното, но някой ден ще осъзнаете, че донякъде съм прав. Пожелавам Ви успех на всички!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар