H1Z1 ще е free-to-play


H1Z1 ще е безплатна. Това става ясно от разговорите на Джон Смедли в Reddit. Все пак този, който иска да започне преди всички, ще може да си я купи с ранен достъп за $19.99, но след този период ще е F2P.

Все пак разработчиците също трябва да припечелват. Как ще става това, засега не е ясно. SOE не желае да продава оръжие за играта, за да не навреди на баланса, а и явно искат да избягат от pay-to-win. По всяка вероятност компанията ще продава различни облекла за героите и други модни вещи.

Всички останали начини за монетизация ще зависят от жланията на комюнитито, в което SOE постоянно се вслушва, както е и за другите им проекти, напр. Landmark и EverQuest Next.

H1Z1 е новата MMORPG игра на Sony Online Entertainment. Играта ще с пост апокалиптична тематика. Президентът на  Sony Online Entertainment Джон Смедли туитна, че играчите ще могат да я играят "скоро". В нея ирачите ще се сражават за оцеляване в свят, поразен от вируса H1Z1.

Действието се развива 15 г. след изпускането на инфекцията и геймърите ще се срещнат със заразени диви зверове и други оцелели.
Разработчиците обещават още, че играта ще е трудна.

Прочетете още:

                                      H1Z1 ще е новия проект на Sony Online Entertainment
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар