League of Legends: С One For All двата отбора се сражават с един и същ герой


Последният път когато танцувахте танго в режима One For All, вие можехте да изпепелите противниковия отбор с пет Final Sparks или да ги оковете със серии от Unstoppable Forces. Някои отбори даже ставаха безсмъртни с помощта на Chronoshifts. 

Този път е време за One For All: Mirror Mode. Действието е пренесено на моста над Howling Abyss. Освен това правилата са променени: сега и двата отбора играят с един и същ герой. Изборът му се определя от десетте играча с общо номиниране. Гласуването се проследява с брояч, който показва списъка с героите и броя гласове за всеки един от тях.

След като изиграете първата игра, вие ще получите завинаги иконата One For All. Освен това в режима One For All: Mirror Mode можете да се сдобиете с Battle Boost за отбора си по време на избор на героя. Само за 150 RP ще отворите за определено време всички скинове на избрания герой за себе си и своя отбор. Освен това в края на играта ще получите 100 IP повече.

One For All: Mirror Mode ще се появи в играта от 29 май до 8 юни.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар