Опитаха да ограбят основателя на DotaCinema по време на стрийм


Въоръжени и маскирани бандити се опитаха да ограбят основателя на DotaCinema - SUNSfan и приятелката му Sajedene. Двамата играели и стриймвали, когато били нападнати от разбойниците в дома си. SUNSfan помислил, че котката му прави бели и отишъл да я навика, но сам се разкрещял от ужас. В стаята нахлули двама въоръжени грабители, които принудили дотаджиите да легнат на земята. Когато разбрали, че парите са на банкова карта, те решили да вземат Sajedene като заложник, докато приятелят й отиде и изтегли парите. SUNSfan се отправил към банката, но в този момент в дома нахлули и полицаите.

Оказало се, че зрителите на стрийма им, разбрали, какво се случва в къщата. Те започнали да търсят връзка помежду си, за да изпратят полиция. Проблемът бил, че не знаели точния адрес. Все пак един от тях -  Cyborgmatt - уведомил ченгетата и те навреме пристигнали, за да заловят единия от нападателите.

Двамата дотаджии не са пострадали и даже Sajedene разказала, че появата на ченгетата било истински сюрприз за нападателите, които не очаквали, че някой може да извика полиция. Sajedene благодарила на зрителите за помощта и признала, че ако не бяха извикали помощ, то ситуацията можело да завърши и друго яче.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар