Промени в занаятчийството с 1.2 в руския ArcheAge


Нови промени в занаятчийството ще настъпят в руския ArcheAge с ъпдейт 1.2, съобщиха издателите. Максималното ниво на развитието на занаятчийството ще се повиши до шесто (90 000 точки опит), а количеството на специализации, в които можете да станете майстор, ще бъдат увеличени до пет. Обърнете внимание, че за да получите точки опит за занаятчийството, вие задължително трябва да увеличите неговото ниво, иначе при достигане на определения праг, иначе те ще престанат да се натрупват.

Разходът на точки за работа на повечето професии ще се увеличат, както и тяхната скорост на възстановяване ще бъде приведена в съответствие с корейската верия 1.2 и ще съставлява:

за собственици на премиум-акаунт — 10 точки един път на пет минути, когато сте онлайн, 5 точки - офлайн.

за останалите играчи - 5 точки, когато са онлайн (освен това лимитът на достъпните точки за работа е увеличен от 1000 до 2000).

Опитните ковачи на брони и оръжия чакат рецепти за екипировка за героите от 53-то ниво и нагоре, а също така и възможност за преработка на вече създадената екипировка, започвайки с ирамийската. Трябва да се отбележи, че да се получат висококачествени ерардски предмети е много сложно заради количеството степени при създаването на дадената вещ. Поради това системата за изготвяне на екипировка бе подобрена: сега при създаване на оръжия, украшения или брони на 24-то ниво майсторът гарантирано ще получи предмет от класа "Необикновен". Така се увеличава шансът за подобряване на качеството на предмета след като я промените в предмет от по-високо ниво.

Переработката се осъществява с помощта на нови работни плотове и за нея се изисква определено количество точки в професията "Инженерно дело" - в зависимост от нивото на създавания предмет. Работните плотове може да изготви майстор дърводелец. За бижутерия ще трябва Звезден поглътител на магията, за бронята - Лунен такъв.

Рецепти за различните елексири и ястия са напълно преработени - сега за създаване на предмет с по-високи характеристики на алхимиците и кулинарите ще им трябва вече създадена вещ от по-ниско ниво.

Работни плотове за производство на мебел за дома повече няма да се продават на Миража - тях ще ги правят дърводелците.  
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар