Legend of Silkroad излиза на 27 август


Legends of Silkroad излиза на 27 август. Играта е базирана на Пътя на коприната от древните времена. В нея ще ви се наложи често да влизате в бой с играчи, тъй като всеки избира дали да бъде разбойник или пък да охранява кервани по пътищата на Азия и Европа.

Търговските кервани се генерират от игралната система на определени места и всеки един от тях си има свой маршрут. Може постоянно да ги срещате, тъй като те се движат по пътищата в открития свят. Керваните се подразделят на три вида - нормални, елитни и honor.

За да оберете керван, трябва да сте избрали пътя на разбойника и да сте над 10-то ниво. Върху самия неигрален персонаж има копче "Обери кервана". Имайте впредвид, че дори и да няма охрана, играта ще генерира моби, с които трябва да се сражавате. В безопасните зони не се генерират чудовища, но вие отново можете да го оберете. Съответно никой от играчите - разбойник или охрана- няма да получава наказание за ПвП по време на бой за кервана.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар