Тайгър Уудс дари 200 хил. долара на пич, хакнал TERA заради любимата си


Хакерска, романтична история. Навярно думите "хакер" и "романтика" ви се струват взаимно изключващи се, но не е така. MMO-Play разказват историята на Bernie Longdubat, който решил да направи неповторимо предложение за брак на своята любима. Той искал да я изненада и знаейки увлечението й по TERA започнал да обмисля вариант да хакне играта. Около месец му трябвало, за да измисли начина и в края на краищата успял. Любимата му Бела получила в играта пръстен и предложение за брак, внезапно изскочило на екрана й. 

Естествено от TERA не останали доволни от хака и не се впечатлили от благородните намерения на хакера. Момичето дало съгласие за брак, но Bluehole Studio завело дело срещу младите с иск за 100 000$. Така те трябвало да започнат съвместния си живот с този огромен дълг. Тук като във филм се появила и щастливата развръзка в лицето на ...супербогатия голф играч Тайгър Уудс. Шампионът по голф също бил запален фен на TERA и когато научил за романтичната история, направил на младата двойка сватбен подарък - сумата от 200 000 $.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар