"Чистка" в Heroes of the Storm и заключителна фаза на алфа тестовете

Heroes of the Storm встъпва в заключителната фаза на алфа тестовете. В рамките на подготовката към този етап ще бъде направена "чистка" на акаунтите. 

От днес магазина в играта ще бъде закрит, но всички 29 героя от алфа версията ще се предлагат напълно безплатно в рамките на стандартна ротация. Седмица след затварянето на магазина алфа тестът също ще бъде спрян за продължително техническо обслужване, което ще продължи повече от седмица. През това време никой няма да има възможност да играе. Когато това приключи вие ще трябва да създадете нов акаунт, все едно никога не сте имали такъв. Всички данни за вашия прогрес, награди, злато, покупки и т.н. ще бъде изтрито. Тези, които са изхарчили реални пари, не трябва да се притесняват. Сумите им ще бъдат преведени в портфейла им в Battle.net. Така, макар че започвате от нулата, с парите си може да си купите комплект, транспорт или модел, за който сте мечтали. Тези, които са похарчили реални пари по време на теста, ще получат подарък. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар