Нови предизвикателства, нова зона и нови дракони в Dragon's Prophet


Нови дънджъни, екипировка и нова зона зарадваха феновете на Dragon's Prophet. Преди да изследвате опасностите в новата локация, наречена Thadrea, няма да е лошо да развиете героя си до 102-ро ниво, тъй като максималното ниво бе увеличено. Открийте и новите 16 дракона и ги тренирайте за свои помощници с над 20 нови умения!





Вземете участие в Crystal War и призовете новите босове, за да тествате способностите си. Събирайте Power Crystals в Thadrea и ги използвайт стратегически в това събитие. Те не само ще ви помогнат, но и ще увеличат силата на призованите чудовища и съответно наградите от тях ще бъдат по-яки. 

Нуждаете се от нова екипировка? Посетете Norden Kingdom и разменете Elemental Cores, падащи в дънджъните на Thadrea за нова и силна оранжева екипировка.




Гмурнете се в приключенията по изследването на два нови дънджъна и се сблъскайте с най-голямото предизвикателство на Ауратия в Asuma’s Mirage, където ви очакват трудни босове, нови капани и някои много неприятни изненади. 


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар