Wargaming безпощадно забани 24 000 нечестни играча


Wargaming пое безпощадна война с некоректните играчи. В World of Tanks само през октомври 24 000 играча получиха наказания заради нечестна игра. Сред най-честите нарушения са договорените боеве. 3748 потребителя на играта са били забанени по този параграф. 

2882 пък са получили наказание за т.нар. ботоводство. Ботоводството е особено неприятно за честните играчи, тъй като некоректните пускат в играта програми-ботове, които печелят кредити и злато без непосредственото участие на играча.


Система за докладване на нарушенията

Чрез тази система всеки, който забележи нарушение, може да го докладва на администрацията. По време на бой може да натиснете клавиша Ctrl и да отворите контекстното меню на иконата на съответния играч. Съществува обаче ограничение в броя на жалбите - не повече от 10 в денонощие. Това е с цел да се избегнат множеството необосновани жалби.
Всеки играч, докладвал нарушение, получава рейтинг на помощника. Той се понижава при недостоверни доклади, а се повишава при обоснованите. С помощта на тази система са били наказани над 18 000 играча.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар