Оръжейна: Пистолет Glock 18C в Warface


Glock 18 е бил представен пред широката публика през 1987 г. като логическо продължение на Glock 17. Новият пистолет бил предназначен за армейските и полицейски специални сили, но главно за въоръжаването на антитерористичния отряд на австрийската федерална полиция EKO Cobra (Einsatzkommando Cobra), които имали нужда от оръжие с неголеми размери, но с възможност да води стрелба на редове. Това е и основната различка на Glock 18 от Glock 17 - автоматичния огън. Външно новият пистолет почти не се различавал от предния модел. 



Моделът Glock 18C се различава от обикновения 18-и по дължината на цевта, която не излиза от границите на затвора. Компенсаторите нарези били разположени под затвора, на който има съответен изрез на негова горна част пред мушката. 
Затворът на Glock 18C е от стомана, обработен със специално защитно покритие. Рамката е от термоустойчива пластмаса. Пълнителите съдържат 33 патрона. 

Пистолетът показал превъзходна надеждност на изпитанията, изстрелвайки хиляди патрони, без това да повлияе на бойните му качества. При непрекъсната стрелба затворът и цевта се нагряват, но е достатъчно да ги потопите във вода,  за да ги охладите. 

Основните му плюсове са скорострелност, неголеми габарити, висока надеждност на възлите и механизмите. 

В Warface с този пистолет може да водите както единична, така и автоматична стрелба. Скоро той ще напусне игралния магазин, така че сега е времето да се сдобиете с него. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар