Готвят промени за характеристиките Life Steal и Regeneration в Neverwinter


Ако предишните експанжъни носеха промени за класовете, то сега новият Elemental Evil ще донесе промени за характеристиките Life Steal и Regeneration. Те ще претърпят сериозни промени, за да се превърнат в по-хармонични параметри от схемата на класовия баланс в Neverwinter.
Regeneration е преработена така, че вече да не осигурява възстановяване на живота за определено време докато сте в битка, а сега вместо това ще бъдат подобрени изцеляващите заклинания, които са отправяни към вашия герой. Тази характеристика ще продължи да работи по предишния си начин, когато сте извън битката. Това ще позволи характеристиката да се превърне в надежден параметър за танковете. 

Life Steal се оказа, че осигурява твърде много изцеляване на героя и непропорционално увеличава оцеляващите му способности. Преди играчите имаха 100% шанс да се лекуват за процент от тяхната Life Steal severity. Сега те имат процентно-базиран шанс да получат 100% от тяхната Life Steal severity. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар