Skyforge: Запознайте се с Пазителя на Светлината (Lightbinder)!

Хранитель света

Разработчиците на Skyforge днес ни запознават с класа Lightbinder (на английски) или Хранитель света (на руски: Пазител на светлината). Този клас ще е необходим във всяка една група, тъй като с такъв герой до вас, екипът ви ще получи сериозно преимущество.

"Тяхното учение, колкото примитивно и грубо да ни се е струвало, в своята основа е истинно: светлината е източник на живота. Поради това Пазителите на светлината се отличават от другите езически култове и ползата от тях не предизвиква съмнение, тъй като се опира на реалните закони, а не на измислена същност."
Енциклопедия Астерия

В групата Пазителят изпълнява ролята на своеобразен режисьор на боя: именно той приема най-важните решения, защитавайки съюзниците и отслабвайки противниците си, избирайки за това най-подходящите моменти. Всичките базови умения могат да са насочени към другарите му: енергията на Светлината няма да им навреди, а напротив ще увеличи нанасяните от тях поражения върху врага. Тези, които ще играят предимно в екип, при желание могат да се концентрират само върху поддръжка на групата си. 


Умения

Pulsating Flare (Мерцающая вспышка - Ляв клавиш на мишката (ЛКМ). Основна атака на Пазителя. Използвайки я върху съюзници може да им усили силата на няколко от следващите удари. 

Flood of Light / Burning Stream (Поток Света/Обжигающий поток (ЛКМ). В зависимост от избраното умение при продлъжително задържане на клавиша се активира или "Поток на светлината", който временно предава част от уменията на Пазителя на даден съюзник, или пък "Обгарящ поток", който нанася поражения на всички противници, оказали се на линията на лъча. 

Particle of Light/Golden Sphere (Частица света/Золотой шар (ДКМ). В зависимост от това, колко дълго играчът задържа клавиша на мишката, се активира едно от следващие умения: "Частица светлина" активира импулсен разряд и се явява едно от основните AoE-умения за пазителите, а "Златното кълбо" със силата на гравитацията създава вихър, в чийто център ще се окажат привлечените от него врагове. 

Sparks of Anger (Искри на гнева). Мощно бойно умение, имащо мигновенно действие. Изразходва енергия на светлината. Героят размахва своя жезъл и запраща срещу ротивника кълбо, което нанася значителни поражения. 

Starstorm (Звезден щорм)- изстрелва срещу врага три импулсни заряда, нанасяйки огромни поражения.  

Unstable Shield (Нестабилен щит). Заклинание, поглъщащо пораженията. Размерът на щита е равен на 12,5% от максималното количество живот на Пазителя. Той може да защити както себе си, така и съюзника, макар че при последния случай размерът му ще бъде увеличен два пъти. Време на действие -8 секунди. Ако щитът бъде разрушен или времето му завърши, той ще се взриви, нанасяйки съществени поражения на близко намиращия се противник. Колкото повече врагове, толкова по-слаб е взривът. 

Wanderer's Relic (Реликвата на странника). Героят получава способността да се телепортира. Във всеки момент от всяка точка той може да се премести към поставената по-рано реликва, а всеки съюзник, който прибяга към реликвата, ще се телепортира под щита на Пазителя. 

Sacred Barrier (Неприкосновенна преграда). Всички бойци пред Пазителя ще се окажат зад преграда, която ги защитава от поражения няколко секунди. 



Пазителят на светлината е обкръжен от особена аура. Тя го подхранва, а също така предава на отряда му част от характеристиките му, усилвайки ефективността на атаките им. 

Пазителят може да воюва и сам. Атаките му, направалявани чрез жезъла, носят разрушения: потоци изгаряща светлина или взривяващи се частици светлина нанасят съществени поражения на врага. Като завършващ удар пазителят може да призове на помощ гнева на слънцето или съкрушителен звезден щорм. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар