Neverwinter: Чудовищата в Reclamation Rock


Новият експанжън Elemental Evil в Neverwinter ще дойде на 7 април. Това е последната обявена дата, след като Cryptic отложи релийза му, предвиден за 17 март, под предлог да се подготвят по-добре за инсталирането на най-крупния експанжън в играта. Всъщност причината се оказва по-прозаична, а именно, че Dungeons & Dragons анонсираха 7 април за датата, когато ще излезе модула The Temple of Elemental Evil за настолната игра. 

Днес обаче разработчиците на Neverwinter ни запознават с чудовищата, които ще срещнат играчите по време на техните приключения в Reclamation Rock.

Earth Archon


Земните архонти са едни от най-разпознаваемите врагове. Тези същества са с размери на хора и са покрити с броня от камъни.  

Bulette


Bulette са познати като земни акули и са бързи хищници. Те разполагат с няколко различни видове атаки. Те могат да отскочат във въздуха, за да скъсят дистанцията. Освен това могат да се проврат през земята, за да догонят противника. 

Gorgon


Докато Bulette са пъргави, Горгоните са танкове. Те са по-бавни, но удрят силно и могат да ви стъпчат или прободат с рогата си. Те също така могат да ви зашеметят със своя ужасен, вкаменяващ дъх. 

Marlos Urnrayle


Marlos Urnrayle е земен пророк, който предвожда Култът на Черната земя (Cult of the Black Earth). Dungeons & Dragons феновете ще го разпознаят от D&D сюжетите. Marlos е Медуза и подобно на Горгоната има възможност да вкаменява героите. След като се опита да ви превърне в статуя, Марлос ще ви атакува със своята кирка. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар