Neverwinter: Strongholds вече е тук!


Новият ъпдейт Neverwinter: Strongholds вече е тук! Грабвайте тръбата и призовете съратниците си под флага на вашата гилдия! Авантюристите вече могат да пристъпят към изследването на земите в своите укрепления и да отвоюват от дивата природа своята крепост, побеждавайки различни видове врагове.

На най-голямата игрална карта участниците в гилдиите ще могат да управляват обкръжаващите ги територии, но и собствените си характеристики и способности. Постройките и съоръженията ще ви предоставят различни преимущества, които ще бъдат ключови фактори за успешното развитие на крепостите, особено по време на нашествията на драконите. 
Обсадата на крепостите, PvP-режим 20 на 20 ще бъде достъпен от 16 септември. 

С Neverwinter: Strongholds започва да действа и новата VIP-програма, в чиито рамки можете да получите безплатни предмети като допълнителни точки опит, ключове, астрални брилятни и т.н. 

За всеки закупени 30 дни VIP-статус вие получавате допълнително ниво, което открива нови и по-ценни награди до 12 ниво. 

VIP-статус може да купите на Zen пазара, като ще получите 30 дни време и 1 ранг за лоялност. Всеки път, когато отваряте нов пакет, вашият ранг ще расте и така до 12-ти ранг. Съответно с всеки по-висок ранг ще получавате и по-високи награди.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар