World of Tanks: По-добър прицел ни чака с 9.15


Ъпдейт 9.15 скоро ще се появи в World of Tanks и разработчиците ни разказват какво ни очаква. 
В новото допълнение ни очаква корекция на някои от веригите с личните бойни задачи за всичките пет вида техника. Промяната им е била продиктувана от резултатите на статистиката и отзивите на играчите.

Филтрите в хангара ще ви предложат да настройвате изобразяването на наличната ви техника не само по тип, ниво и нация, но и по наличие на бонус за първата победа.
Преправянето на прицела и кратността на увеличението е една от най-интересните промени, които ще зарадват танкистите. Кратността ще бъде увеличена до х16 и х25. За сравнение до сега максималния зуум бе х8. Имайте предвид, че трябва от настройките да включите тази възможност, защото тя ще е изключена по подразбиране.

Пингът на сървъра, на който се намирате ще се показва, поради което ще имате възможност да си избирате най-удобната за вас игрална площадка. 

Оповестяване за край на боя и индикатор на захват на базата - по време на боя ще се появява съобщение за скорошен завършек на битката, което няма как да не забележите. Това ще става когато до края на боя остават по-малко от две минути. На екрана ще се появи таймер, а през последната минута ще има и звуково оповестяване.

Индикаторът за завладяване на базата също ще стане по-информативен, освен че се запълва скалата на екрана ще се появява инфо за количеството танкове, намиращи се в кръга, а също така и пълното време до крайното завладяване на базата.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар