Благой Иванов победи Джош "Пухкавия мечок" Копланд


Благой Иванов успешно защити Световната си титла в тежката дивизия на WSOF. Тази нощ той се срещна в бой с Джош Копланд в главното събитие на турнира World Series of Fighting 31. Българинът се наложи с единодушно решение на съдиите: двама отчетоха резултат 49-46, а третият 48-47, но всички в полза на Багата.

Копланд пое много от ударите на Багата. Той много често бе с ръцете долу или с оголен гръб, което позволи на Иванов да трупа точки с мощни комбинации от удари. Докато Багата свърши своята най-добра работа в близките дистанции и при контрите, то Копланд заложи на скорост и движение. Иванов бе този обаче, който нанесе по-запомнящите се удари при размените.

Боят без малко да приключи, когато Багата получи разсичане от дясната страна на лицето си във втория рунд. Това предизвика намесата на лекаря, но за щастие на Багата кръвта му не се стичаше в окото директно, а се спускаше по бузата му, което позволи да продължи боя.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар