Продаде ли душата си на дявола Конър Макгрегър?

Конър на обложката на играта UFC 2

Конър Макгрегър се слави като противоречива личност. За едни е истински боец, действащ шампион на UFC в полулека категория, а за други е палячо, който стигна върховете благодарение на Дейна Уайт, който го издигна, осигурявайки му едва ли не нагласени или леки битки. 

Конър се оказа в списъка на 100-те най-богати спортисти според Forbes за последните 12 месеца. Според авторитетното издание той е спечелил 22 млн. долара, като 18 млн. са му приходите от участията си в октагона и от процентите му от пей-пър-вю продажбите, а от спонсорските си договори с Reebok, Fanatics, Monster Energy, BSN, Bud Light, Rolls Royce и Electronic Arts е допълнил доходите си с още 4 млн. долара. Прави впечатление още, че в списъка с най-богатите спортисти той е единствения от света на MMA, класирайки се на 85-то място.

Определено обаче, Конър не винаги е бил богат. Напротив, той даже е гладувал, но не се е отказал от мечтата си да стигне до върха в бойните спортове, подкрепян от съпругата си с, която е и до този момент. 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар