Конър Макгрегър купил BMW-та на цялата си фамилия


Конър Макгрегър е един от 100-те най-богати спортисти според Forbes за последните 12 месеца. Според авторитетното издание той е спечелил 22 млн. долара. Част от тях той е похарчил, за да купи цяла флотилия от BMW-та. За това разказва баща му Тони Макгрегър пред The Independent in Ireland.

"Той се върна от американското си пътуване през миналата година и аз видях как зад ъгъла се задава този кортеж с Конър в челната кола, която беше черно BMW 5 серия. Предположих, че антуражът му го води у дома, но той ми каза да скачам в колата и ме попита дали я харесвам. Казах му, че е прекрасна и той ми подаде ключовете за нея. Добре, защото вече е твоя, отвърнал Конър", разказва баща му. 



Конър Макгрегър е любител на хубавите автомобили и в гаража си държи автомобили от марката Ролс Ройс, като в Туитър бе написал: едната е за бизнес, а другата за повече бизнес.


Тони Макгрегър разказва още, че като малък Конър е бил тихо и спокойно момче, което няма нищо общо със сегашното му поведение. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар