Малдонадо не може да протестира резулата от боя си с Емеляненко


Фабио Малдонадо няма да може да протестира резултата от боя си с Фьодор Емеляненко. Това заяви вицепрезидентът на Съюза по MMA на Русия и главен съдия на срещата Радмир Габдулин.

"Не са получени протести срещу съдийското решение в Съюза по ММА на Русия от страна на Малдонадо. Съгласно регламента, официалното време за подаване на протест е 40 минути след боя. Екипът на Малдонадо, мениджъра му, треньора му и самият той напълно са се съгласили със съдийското решение. Съдиите са оценили боя в съответствие с международните норми, отчитайки и количеството нанесени удари, и точността им, а също така и агресивността, опитите за атаки. Решението на съдийската колегия е иднесено в рамките на регламентиращите документи, утвърдени от Министерството на спорта на Русия. Боят е оценен безпристрастно, независимо и у участниците в състезанието няма основания за съмнение в обективнотта му." 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар