Добавят 9.1 в руската версия на World of Tanks


Утре в руската версия на World of Tanks ще бъде добавен пач 9.1, поради което от 3 ч. до 13 ч. ( от 2 ч. до 12 ч. българско време) московско време сървърите ще бъдат недоступни.

Какво ни очаква във версия 9.1?


Сред основните нововъведения е картата "Харков", която пресъздава атмосферата на града от началото на 1943 г.

Градските квартали и централната дъга ще са основните места за водене на бой с тежката техника. Позиционен бой или пък бърз пробив в тила на врага ще може да се направи през главния площад до сградата на Госпрома, разположен на югоизток на картата. Все още незастроената част на града на северозапад предоставя свобода на действие на бързите и лекоподвижни танкове. Отборът, оставил без прикритие този фланг, рискува да се лиши от поддръжката на артилерията. Бъдете внимателни, тъй като изобилието на прикрития не гарантира безопасност, врагът винаги може да намери обходен път.

Коефициентът на забележимост след изстрела на всички ПТ-САУ (без премиум машините) е приведен в съответствие с коефициентите на подобните оръдия на танковете. Вече демаскирането на позицията на артилерийските установки ще е аналогично на другите бойни машини.

Започвайки с версия 9.1 в играта ще се появи нов вид достижения - отличителни знаци на оръдията.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар