Shards Online пред провал на Kickstarter кампанията си


Shards Online събра $ 72,463 в своята Kickstarter кампания. Това е резултата 7 часа преди края й. Събраната сума е далеч от заявената им цел да наберат 320 000 долара до 12 юни 2014 г.

Междувременно бе отворен и новия сайт на играта, където може би ще продължи набирането на средства. Дори и деня на отворените врати не помогна обаче на разработчиците да привлекат допълнителни средства.

Те планират играта да е предназначена за PC и работят върху версии за Mac и Linux. Shards Online ще се разпространява дигитално. Когато играчът купи Shards Online в бъдеще, той ще може да я играе и да пусне свой собствен 'shard' без да е необходимо да плаща допълнителни абонаментни вноски. Все още разработчиците не са решили цена за хостинга на подобен клъстер, но когато той бъде маркиран като публичен, то той ще се появи в играта и на вашия сървър ще могат да играят други играчи.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар