Нови характеристики на героя идват в руския ArcheAge


Ъпдейтът 1.2 ще е начало на нова ера за играчите в ArcheAge. С него ще бъде повишено максималното развитие на героя ви - 55-то ниво. Но това няма да е така лесно - трябва да се потрудите, за да успеете.

Вижте колко точки опит трябва да натрупате:

50-51 — 3672000 ед. опит.

51-52 — 8616960 ед. опит.

52-53 — 19584000 ед. опит.

53-54 — 44064000 ед. опит.

54-55 — 98960400 ед. опит.

Нови характеристики

"Ефективност на изцелението" - както се вижда от названието, този показател определя, колко единици здраве ще бъде възстановено при изцеляващи заклинания.

"Тактическа подготовка" — понижава вероятността, противникът да блокира, парира или да се отклони от атаката ви.

"Шанс за критически ефект на изцелението" — вероятност за възстановяване на значителен обем здраве.

"Критически ефект на изцелението" — доплнителен процент на възстановяване на здравето, който се прибавя при сработване на критическия ефект за изцеление.

Защитните способности също ще бъдат променени. «Блокиране» и «Отклонение» сега ще защитят героя само от атаки в близък бой. Ще се появят нови видове устойчивост:«Устойчивост на критически поражения» и «Устойчивост на атаки в PvP».
Параметърът «Сила на духа» вече влияе на регенерацията на здравето и маната само извън бой, ако искате да го правите в бой, ви трябва съответната екипировка, притежаваща такава характеристика. Освен това от тази характеристика ще зависят показателите на «Ефективност на изцелението» и «Шанс за критически ефект на изцелението».

Напълно е възможно след като прочетете това, да решите да преразгледате своя избор на клас и екипировката си.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар