За първи път в MOBA историята: Кланови войни в Prime World !


За първи път в историята на жанра MOBA играчите могат да се включат в кланови войни. Това ще се случи в една от най-играните игри - руската фентъзи Prime World. Играчите ги чакат грандиозни битки за титли, слава и чест, а представителите на най-силните кланове - достъп до съкровищата на Древните Богове! 

Всеки играч, състоящ се в даден клан, ще получи достъп до новия кланов интерфейс - глобалната карта. Вие винаги ще бъдете в час за количеството на своите васали, да получавате информация за своя сюзерен, бързо да намирате всеки клан по зададени параметри и да инициирате борба както за завладяване на васал, така и за своето собствено освобождение. 


Прочетете още:
    Какво играят в Русия сега? TOP най-популярни игри


Клановите боеве в света на Прая ще се провеждат по-често - боят ще се смята за кланов, ако от поне една от страните има трима играчи от един клан. Лидерът на клана и неговите офицери могат да поведат борба за завладяване на васал или пък за озвобождение от властта на сюзерена си с помощта на удобно меню. Ще спечели тази страна, която набере най-много точки на Стратегията за 24 часа след началото на борбата. 

Всички кланове ще получат достъп до съкровищницата на Древните Богове, а за да получите уникалните реликви и могъщи бонуси, трябва да проявите желязна воля за победа: с увеличение на рейтинга на клана ще расте и ранга на клановия магазин, откривайки все по-разнообразни артефакти. 

Клановите и лични бонуси, получени за точки на стратегия и точки на тактиката, съответно ще помогнат за нарастване на мощта на клана. Васалите ще получат възможност да купуват стоки от магазина на сюзерена си, чийто ранг, а съответно и кланов магазин е по-висок от този на васала му.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар