Skyforge: Нашествията на извънземния разум


В MMORPG Skyforge нашествията на извънземен разум ще бъдат част от играта. Светът на Елиън може смело да бъде наречен райско кътче, но извънземните нашествия не могат да не оставят следи на планетата. 



Едни божества повлияли на оформянето на бреговата линия, други божества повлияли на климатичните пояси и животните, населявали Елиън. Там, където някога зелена трева покривала земята и растели чудно красиви цветя, сега е ледена пустош и мразовит вятър.



Извънземните нашествия са събития с невероятен мащаб, което ще привлече всички играчи без изключение и се състои от няколко етапа. Отначало защитниците ще дадат отпор на по-слаби чудовища, а впоследствие силата на нашествениците ще нараства. Нашествията ще са непостоянни. За началото им играчите ще научат чрез системата за оповестяване, наречена Divine Observatory (в руската версия Информаторий). 




Прочетете още: Skyforge разказа за the Divine Observatory

Безрасъдните играчи веднага ще се втурнат в бой, опитвайки се да спасят планетата, но трябва да знаете, че агресорите не са някаква жалка част от армията, а съвсем пълноценни бойни фомирования. Така че няма нужда да бързате, а е нужна предварителна подготовка. Съберете в отряда си най-добрите сред най-добрите и се отправете в обсадените населени места. 






Там можете да посрещнете нашествениците и да се сразите в бой. На забравяйте да събирате трофеите, защото у извънземните може да намерите интересни вещи.



Основните сили на противника са разгромени и на вас ви се струва, че сте готови да се срещнете с аватара на враждебния бог? Сбирайте съратниците си и се отправяйте на извънземния кораб. Бъдете внимателни - там ви чакат неочаквани опасности.



На летящата чиния рядко ще видиш обикновени каюти и коридори, а чудовищата могат да приемат различни форми. Ако успеете да "прочистите" кораба от гадовете, не бързайте да се радвате. В края на пътя ще срещнете този, за когото сте дошли, а именно аватара на извънземния Бог-завоевател. Тези същества носят частица от своя притежател. Битката с него няма да е лесна. Магия и технология ще бъдат ваши противници, а също така ще се натъкнете и на изненадващи капани. 





Вероятно, няма да успеете да постигнете победата от първия път, но убивайки аватара и унищожавайки кораба му, вие не само, че ще получите страхотна награда, но и ще прославите гилдията си по целия свят. 

Героите, справили се с аватара най-добре от всички останали, ще получат възможност да участват в шампионска битка. Това ще е специално рейдово приключение с нов, по-силен аватар. Тук даже най-малката грешка ще ви донесе поражение, но победителите ще получат уникална награда. Изходът именно на този бой може да донесе определени последствия за целия сървър. Нали Боговете са не просто безсмъртни герои, а действията им оказват влияние на света!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар