Джош Копланд: Благой Иванов е многостранно развит боец


Джош "Пухкавия мечок" Копланд (12-3) коментира съперника си Благой Иванов (България) (13-1), с когото ще се срещне в главното събитие на WSOF 31 в петък. Двубоят ще се проведе в Foxwoods Resort и Casino в Кънектикът.

"Гледах записи с него и мога да кажа, че той определено е многостранно развит боец. Във всяко едно отношение от граплинга, борбата и боя от стойка той изглежда много твърд".
Според него е добре, че двамата са на един ръст. Копланд смята, че превъзхожда Иванов в работата с крака и придвижванията.

Копланд казва още, че не е човек, който да се напряга повече отколкото е нужно. "Боят си е бой и нямам нужда да се напрягам допълнително преди него. За мен е важно да съм свалил тегло, за да мога да се движа и да издържа пет рунда, ако се наложи." 

Независимо от изхода на боя за Копланд е важно да остане активен и през 2016, биейки се отново за WSOF възможно най-скоро.  

"Честно казано, просто искам да се бия. Обожавам състезанията. Беше добре, че след боя ми през март бях поканен за тази среща. Ако не получа травми мога да изляза и през септември отново."

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар