Ситичай взе титлата от Русмален, стана първия тайландец с титла в GLORY


Ситичай Систсонгпийнонг е новия Световен GLORY шампион в лека категория. Тайландецът взе реванша, след като при първата среща по време на GLORY 25 бе ощетен и загуби мача. Този път разочарованието е за Русмален, който загуби пояса си с разделено решение на съдиите. Както се очакваше холандецът тръгна напред от самото начало, разчитайки предимно на комбинации с ръце, а Ситичай се защитаваше, контраатакувайки с ритници и колена. 



Показателен е факта, че за целия мач Русмален е нанесъл само един удар с коляно, който не е попаднал, но за сметка на това е обсипал противника си с 244 удара с ръце и 52 кика, от които съответно са попаднали 108 и 39. 



В останалите срещи:

При тежките Исмаел Лондт се прицели към титлата на Рико Верховен, побеждавайки Есди Жерже с разделно съдийско решение в три рундовия мач.

Мюртел Гроенхарт спечели турнира в категория до 77 кг., след като на финала се наложи над Йоан Конголо. Гроенхарт спечели преди това с TKO в третия рунд срещу Карим Бенмансур, а Конголо се наложи над Харут Григорян.

На финала ударите с колена помогнаха на Гроенхарт. 29-годишният суринамец успя да отправи в нокдаун Конголо с коляно в главата по време на втория рунд. Противникът му се опита да си вземе мача с нокаут в третия, обсипвайки с удари с ръце тялото и главата на Гроенхарт.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар