Убиха MMA ветеран при инцидент на паркинг


Ветеранът от UFC в леката дивизия Ryan Jimmo (34 г.) е бил убит в неделя сутринта. Новината бе потвърдена от президента на UFC Дейна Уайт, който написа в Туитър: "Почивай в мир Джимо".  

Инцидентът е станал около 2:15 сутринта в Едмънтън, Канада. Свидители сочат, че е възникнал спор между Джимо и двама бели мъже в кола на паркинг. MMA ветеранът е отишъл до колата им и е разменил няколко думи с тях, а след това се е отдалечил към своята кола. В този момент другият автомобил е потеглил с "мръсна газ" и е прегазил Джимо. Пострадалият е бил откаран в болница, но по-късно е починал. 

Заподозрените са избягали от местопроизшествието, блъскайки и друга кола. От полицията сочат, че това са двама бели мъже с кавказки произход.

Jimmo (19-5) започва своята професионална MMA кариера през 2007 г., биейки се в Канада. Той е и бивш шампион в лека категория на Maximum Fighting Championship. Джимо прави дебюта си за UFC през юли 2012 г., печелейки приза "Нокаут на вечерта", когато побеждава за 7 секунди Антъни Перош по време на UFC 149. Той има победи и над Sean O’Connell и Igor Pokrajac. Освободен е от UFC през май 2015 г. след загуба с единодушно решение от Francimar Barrosso.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар