Боец от UFC и треньора й влязоха в престрелка в Перу


Боецът от UFC Валентина Шевченко и нейния треньор се оказаха в центъра на въоръжен грабеж в Перу. При инцидента е ранен Павел Федотов, който тренира Шевченко. Трима въоръжени бандити нахлули в ресторант в столицата Лима и поискали сумата от касовия апарат, възлизаща на около 1500 долара. Те награбили телефоните на посетителите, бижута и други вещи. Федотов, който бил въоръжен, открил огън и сам бил ранен в корема при ответната стрелба. Ситуацията била заснета от охранителните камери на ресторанта, поставени след като там се случили шест подобни инцидента. Един от нападателите починал от раните си, а другите успели да избягат с мотоциклет. Пострадали са и двама от посетителите на заведението. Шевченко не е ранена, тя е оказвала първа помощ на треньора си. 

Валентина Шевченко е кикбоксьорка и муай тай боец, родена в Киргизстан, но преди осем години заедно със сестра си - Антонина се преслва в Перу. Валентина ще се бие с Холи Холм на главното събитие на UFC на 23 юли в Чикаго, а Антонина стана световен шампион по Муай Тай за аматьори по версията на IFMA на провелото се Световно първенство в Швеция през май.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар