Кои MMO игри си заслужава да почакаме?


Светът на MMO игрите се обогати с редица нови заглавия, които вече излязоха. Между тях са The Elder Scrolls Online, поредният убиец на World of Warcraft - WildStar и други. Какво обаче се задава на хоризонта и си заслужава да почакаме?

ArcheAge


За ArcheAge не съм сигурен, дали трябва да кажем, че го чакаме, при положение, че го играем на руските сървъри. Това, което някои чакат, е Trion Worlds да я пуснат за Европа. Смях се от сърце наскоро, когато прочетох в един форум, че руските сървъри на играта били неофициални. Дали и тези на Black Desert Online ще бъдат неофициални? Смях. Руснаците просто изпреварват събитията, а и явно поддържат много тесни връзки с корейските разработчици, които пък от своя страна са разбрали, че руският пазар е "неразораната целина". Докато на запад правят сметки, дали си заслужава локализацията на ArcheAge, руснаците направиха пари.


Black Desert Online


Тази игра наистина ще си заслужава да я почакаме. Проблемът за тези, които не обичат руския език, е, че ще има много да чакат. Тези, които се примирят или пък го знаят горе-долу, могат от януари 2015 г. да се включат в ОБТ на руските ОФИЦИАЛНИ сървъри на компанията GameNet. На тези, които им провърви, ще поиграят още на закрития бета тест, планиран за края на тази година.

Blade & Soul


Това чудесно MMO го чакаме на запад от 2010 г. Лошата новина е, че засега няма никакви данни за западен издател. Появи се слух, че поема към Русия. Все още обаче няма потвърждение.

BLESS


Този дизайнерски шедьовър също ще си заслужава чакането. Кога и дали ще го видим в Европа? Кой знае?
Някои смятат, че е добро, но не и нещо уникално.

Black Gold Online


Това заглавие, като че ли не предизвиква интерес у феновете на MMORPG игрите. На 20 юни тя навлиза във фазата на открит бета тест. Безплатна е и поне може да се пробва. Два коренно различни свята ви очакват там. От една страна е "модерният" свят на парната технология, а от другата - фентъзи светът, излязал от филма "Аватар".

Skyforge


Играта се разработва от студията Allods Team ("Аллоды", "Аллоды Онлайн") и Obsidian Entertainment (KotOR 2, Neverwinter Nights 2). Заглавието е доста интересно. Светът в играта е предизвикателен и много красив.


Най-любопитното е системата на развитие - без нива и трупане на опит. Превключването между класовете също е една уникална особеност на играта. Ще се издава в Русия от Mail.Ru Group и в Европа. Вече има възможност да се запишите за бета тестовете.

Armored Warfare


Още една игра на Obsidian Entertainment. Танков екшън с модерна техника - джипове, танкове и самоходна артилерия. Предлага разрушаем свят, страхотна графика и много адреналин, а също така и PvE мисии - играчът ще бъде в ролята на служител на частна военизирана компания, която изпълнява мисии по целия свят. Ще се издава в Русия от Mail.Ru Group и в Европа. Вече има възможност да се запишите за бета тестовете.

World of Speed


Рали-екшън MMO със страхотни машини, дрифт, тунинг, писти в градове от целия свят, максимална реалистичност. Всички градски карти, които ще видим в играта, са направени въз основа на съществуващи градове, така че ако сте били в някой от тях, ще срещнете познати места. Преди създаването на дадена карта, екип от разработчици е посещавал града за няколко седмици и са събирали информация, добивали са впечатления от атмосферата на града и т.н. Играта ще е с екипна насоченост и ще е напълно безплатна. В нея играчите ще се обединяват в клубове. Всеки един клуб ще може да завоюва дадена карта, побеждавайки в гонките на нея. Играчите, които се състезават на нея ще виждат името и герба на клуба, победил на картата. Ще има възможност за "клубни войни", по време на които ще се печелят награди, ще се завоюват карти и т.н. Ще може да се играе на руски - в Русия тя ще се издава от компанията Mail.RU Group - и на английски.

Archlord II


Archlord II ще стартира ЗБТ на 17 юни, така че съвсем скоро можем да я пробваме. В нея, играчите могат да избират между две отделни фракции. В началото ще има по една раса за всяка фракция, но допълнителни раси ще бъдат добавени на следващите етапи. Графиката в Archlord II  ще се задвижва от Engine Gamebryo, благодарение на което ще видим уникални бойни полета, на които ще се сражават до 400 играча. Безкласовата система ще позволи на играча да създава свой собствен стил на игра.



Играта ще е с интензивно ПвП и играчите ще могат да се наслаждават на мащабни сражения. Те ще могат да се включат в борбата за титлата Archlord - могъщ господар в света на играта.

Swordsman

 

Swordsman е екшън MMORPG игра, която е посветена на китайските бойни изкуства. Тя започва закрития бета тест на 16-ти юни. В нея ще може да избирате между 10 школи по ушу. Всяка школа е със свой собствен стил.



В Swordsman Online може да бъдете нападнат и убит от друг играч в открития свят. В играта ще има  PvP ивенти, в които е добре да участвате заедно със своите приятели. Така например във Vault Burglar ще трябва да се промъкнете във вражеския лагер и да откраднете артефакт. Има още и Escort (Mercenary Camp) и Hijacking (Bandit Camp) мисии, които ще се провеждат на карти, където може да бъдете нападнат и убит от врагове.

World of Warships


Ех, това заглавие го чакаме с нетърпение. Новият продукт на белорусите от Wargaming е изключително обещаващо. Екшън, солени морски вълни, куршуми и снаряди, тактика, стратегия, военноморски битки. Всичко това ще е World of Warships. Внезапни засади, коварни флангови атаки, открити битки "един срещу друг" - всеки ще намери своя начин, за да нанесе решаващия удар по противника.



За реализирането на тактическото разнообразие World of Warships ще представи няколко класа бойни съдове: самолетоносачи, способни да оказват въздушна поддръжка; мощни линкори и тежки крайцери, които само с вида си всяват страх у противника; леки есминци, най-ефективни при групови атаки. В играта ще има множество локации с променящи се метеорологични условия, които ще изискват максимална концентрация и готовност да се промени обмислената предварително тактика. Военно-морските сражения ще се водят на всички части на планетата ни - от бреговете на Северна Европа до архипелазите на Тихия океан.

Не забравяйте да ни харесате във Facebook!

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар