Нов интерфейс в българската Guns and Robots


Много нови промени ще претърпи българската Guns and Robots с новия ъпдейт, съобщиха от Masthead Studio. Нов интерфейс, с помощта на който, играчите могат да строят своите роботи, лесно да навигират в менюто и опциите на играта. Драстично са намалени цените на всички предмети. Това ще гарантира равен старт в Guns and Robots на играчите и ще даде незабавен достъп до различни опции за създаването на мощна и смъртоносна машина.

Ново главно меню съдържа пет основни секции - Robot, Supply, Store, Stats, Social.  Гейм магазинът също е подобрен, така че играчите да могат лесно да намират необходимите им части с помощта на филтриращи опции.

Бърза смяна на валутите - играчите могат да сменят своята премиум валута за нормална чрез менюто. Новото социално меню пък ще ви помогне да срещнете нови приятели, да разговаряте в отряда, да си намерите гилдия и да дискутирате тактиките със своя тийм преди битката. Вече можете да чатите със своите приятели, да създадете гилдия и да отключите гилд бафовете в един екран без да има нужда да навигирате през различни менюта за всяко действие по отделно.

По време на строежа на робота можете веднага да видите всички съществуващи модули.
Нов Combat Interface, нови особености с огромно количество опции за настройки и ъпгрейд система за предметите също ви очакват в играта.

Вече можете и да боядисате робота си. Омръзнало ви е от сиви, ръждясали тенекии, сега вече можете да го окрасите, както си пожелаете. Боядисването става чрез "ROBOT" menu, с клавиша "Paint". Всяка една част на робота си можете да боядисате с до 3 цвята за част.
Пълният списък с промените можете да прочетете на официалния сайт на играта.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар